Váltsuk valóra a menyasszony álmát!

Nagyapáink szerint, akkor boldog a vőlegény és a násznép is, ha elégedett a menyasszony.

A DALMA Panzió vezetősége úgy döntött, hogy erre a „bölcs” mondásra fűzi fel ajánlatát.

Kezdődjön a közös jövő egy szabadtéri esküvővel, amelyet akár a parton, akár a csodálatos panorámájú fedett teraszon is rendezhetünk. A bátrabbaknak

azonban a 140m2-es stég is a rendelkezésére áll, ahol a Balaton víztükrén is kimondhatják a boldogító igent. Kívánságra az anyakönyvvezető házhoz jön, így a teljes ceremónia lebonyolítható a meseszép parkkal is rendelkező panzióban.

Van megoldás vihar esetére is, hiszen az

épület rendezvényterme – amelynek belső kialakítását a környezet ihlette -, alkalmas, akár 150 fő befogadására is. A letisztult formákat és a modern kor elemeit diszkréten ötvöző terem, kibővítve a fedett terasszal, kényelmes térelrendezést tesz lehetővé.

Táncoltak már naplementében a Balaton vizében? Nos, itt ezt is megtehetik anélkül, hogy eltávolodnának a vendégseregtől. Ugyanis a panzió terasza alig 3 méterre van a tó vizétől. Mintha Itáliában, a csodálatos Velencében lennének. Nem beszélve a fáradt nap sugarairól, amelyek megfestik a boldogságtól és finom boroktól már egyébként is kipirult arcokat.

A romantikus esküvőhöz nemcsak festői hátteret biztosít a DALMA Panzió vezetősége, hanem egy ajándékkal is kedveskedik az ifjú párnak. A sikeres nászéjszaka reményében, díjmentesen biztosít egy szobát a fiatal házasoknak.

Ha szeretnék megnézni a helyszínt mielőtt döntenének, kérjük, egyeztessenek velünk az alábbi elérhetőségen: vilagos.dalma@gmail.com

Minden különleges elképzelésre nyitottak vagyunk, csak álmodják meg, mi pedig azon leszünk, hogy minden

kívánságukat teljesítsük.

KISFALUDY PÁLYÁZAT

 

RÉSZLETEK